Wil je in een handomdraai een perfecte espresso op tafel zetten? Ben je net als wij zot op groente en goed zoet? Heb jij zin om al jouw liefde voor dat heerlijks in fraai opgemaakte bordjes voor onze gasten te steken? Of heb je veel zin om te leren hoe dat allemaal moet? Dan hebben wij een plek in onze duiventil voor jou!

De functie: Samen met de eigenaar zorg je ervoor dat Roekoekoe draait. Je bent barista maar ook chef, zorgt ervoor dat onze gasten zich thuis voelen, bedient de tafels, maakt de borden op, vult een take away box en draait een vaatje. Je denkt mee over het nieuwe menu en zorgt er samen voor dat de kwaliteit van hetgeen dat geserveerd wordt optimaal is. Je zorgt voor een goede sfeer en bent vooral jezelf! Ook wanneer je nog geen ervaring hebt maar wel veel zin hebt om dit alles te leren is er ruimte voor jou.

We bieden: 12 tot 20 uur per week // werkdagen op woensdag en/of donderdag en/of vrijdag en/of zaterdag // je werkt overdag // salaris in overleg

Roekoekoe: Koffie uit de Modbar, zot op groente, bbq roast, goed zoet, slow juice, thee en infusies, fijne frisdrank en mooie wijnen. Bij Roekoekoe in Zierikzee worden wij blij van goede patisserie met mooie koffie en thee. Van croissants en goed brood. Van verse vruchtensap en limonades. En al helemaal blij worden wij van echt lekker en gezond eten. Interessante bereidingswijzen van mooi vlees, vis, groenten, vruchten, kruiden, degen, koffiebonen en theeblaadjes. Bij Roekoekoe maken we alles zelf en zijn er iedere week nieuwe gerechten. Onze deli is gelegen aan de Melkmarkt. Achter het Stadhuis van Zierikzee. Bij Roekoekoe kun je binnen en buiten zitten en  bestaat daarnaast de mogelijkheid om alles dat we maken af te halen.

Zie je jezelf in Roekoekoe stuur dan voor 9 september je cv en korte motivatie naar post@roekoekoe.com. Voor vragen kun je uiteraard altijd mailen of even binnenlopen.