Verjaardagsfeest? Vergaderlunch? Bruiloftsontbijt? Personeelsuitje? Dat kan natuurlijk bij Roekoekoe. Aan 1 lange tafel of lekker overal. Binnen en buiten.

Onze deli is prachtig gelegen aan de Melkmarkt. Achter het mooie Stadhuis van Zierikzee en met het gezellige plein Montmartre (Maarplein) om de hoek. Roekoekoe beschikt over ongeveer 26 zitplekken (en 14 zitplekken buiten). Omdat we niet echt groot zijn zijn we vooral geschikt voor wat ontspannen gelegenheden. Zoals een verjaardagsfeest, vergaderlunch, bruiloftsontbijt of personeelsuitje. 

Diners vinden wij ontzettend leuk om te verzorgen en wij stellen graag een menu voor je samen met bijvoorbeeld de 'slow roast', 'zot op groente' en de zoetigheden van 'goed zoet'. Heb je interesse?  Loop dan even binnen of bel of mail.  

Buiten onze openingstijden is het mogelijk om Roekoekoe helemaal voor jezelf te hebben. Dat neemt niet weg dat we op de dagen dat we open zijn bovenstaande niet gewoon willen verzorgen. Op de openingsdagen bestaat alleen de kans dat er ook nog andere mensen binnen lopen.

Samen met jou kijken we hoe we het beste invulling kunnen geven aan je wensen. Uiteraard willen we je verassen met mooie en vooral lekkere dingen maar heb je een specifieke wens dan kijken we graag of we daar een mooi gerechtje (Slow roast, zot op groente) of taartje (goed zoet) van kunnen maken.